dobrastrava.sk
Hlavná stránka
Jedálny lístok
Harmonická strava
Filozofia
Produkty z ktorých varíme
Varte s nami
Klub zdravíčko
Fotogaléria
Kde nás nájdete, kontakt
Kontakt

 

Župná 43
953 01 Zlaté Moravce

0903/230 227

E-mail: Táto adresa je chránená proti spamovaniu, pre jej zobrazenie potrebujete mať Java scripty povolené

 http://www.dobrastrava.sk/

Prevádzková doba:  

Jedáleň: od 11.00 do 15.00 hod 

JEDÁLNY LÍSTOK Tlač E-mail

P O S K L A D A J T E  S I  J E D L O

POĎTE S NAMI MENIŤ SVET K LEPŠIEMU – Z V N Ú T R A

JEDÁLNY LÍSTOK 

od 8. 2. do 12. 2. 2016

Jedlo 100 g: 0,80 €      Polievka 0,33 l: 1,- €       Šalát 100 g: 0, 50 €      Dressing 100 g 0,70 €

PONDELOK 8. 2. 2016


POLIEVKA:

1. Zeleninová s naklíčeným mungom a Misom (6)


BIELKOVINOVÁ ZLOŽKA:

1. Tofu bazalkové (6)  grilovane 

2. Sójové plátky (6) v marináde (zázvor, horčica, Tamari (6), cesnak)

3. Tempeh (6) na zelenine 


OBILNINOVÁ ZLOŽKA / PRÍLOHY / ZEMIAKY:

1. Varená ryža natural 2. Kuskus (1)  

3. Zemiaky

ZELENINOVÁ ZLOŽKA / OMÁČKY / PRÍVARKY:

1. Zelenina na čínsky spôsob vo woku s Tamari (6)

2. Kôprová omáčka z petržlenu a sójovej smotany

3. Restovaná zelenina PANVIČKA

4. Restovaná mrkva vo woku


HOTOVÉ JEDLO: (do vypredania)

1. Sójové kocky (6) na zelenine, paprike a sušených paradajkách, tmavý Bulgur (1)

2. Skladaná kapusta so zeleninou, ryžou natural a tempehom (6)


DOPLNKOVÉ JEDLO FIT FRIT:

1. Tempeh natural (6) vysmažený v Hraške 2. Encián (7) vysmažený v Hraške


ŠALÁTY: 

- Podľa dennej ponuky


DRESSINGY / NÁLEVY / NÁTIERKY:

- Podľa dennej ponuky 

                               

UTOROK 9. 2. 2016 


POLIEVKA:

1. Zeleninová ostro kyslá s Misom (6)


BIELKOVINOVÁ ZLOŽKA:

1. Čevabčiči z Robi drte (1)

2. Mafinka šošovicová

3. Tofu (1) guľka s petržlenovou vňaťou a ryžou 


OBILNINOVÁ ZLOŽKA / PRÍLOHY / ZEMIAKY:

1. Varená ryža natural   2. Ryžové rezance zapečené s Hraškou a Tamari (6)

3. Zemiaky 4. Kaša z kukuričnej polenty


ZELENINOVÁ ZLOŽKA / OMÁČKY / PRÍVARKY:

1. Anglicka zelenina

2. Cibuľová omáčka s horčicou

3. Pečená zeleninka mix s Tamari (6) a olivovým olejom

4. Pečený fenykel

5. Restovaná mrkva vo woku


HOTOVÉ JEDLO: (do vypredania)

1. Vegetarianske soté v zemiakovej placke (1,3,7) (zelenina, cibuľa, paprika, 

    Robi mäso (1))

 

DOPLNKOVÉ JEDLO FIT FRIT:

1. Kapustové karbonátky s ovsenými vločkami (1) vysmažené v Hraške

2. Mrkva vvysmažená v Hraške


ŠALÁTY:                                                   

- Podľa dennej ponuky


DRESSINGY / NÁLEVY / NÁTIERKY:

- Podľa dennej ponuky                                


STREDA 10. 2. 2016


POLIEVKA:

1. Fenyklová so zeleninou a Misom (6)


BIELKOVINOVÁ ZLOŽKA:

1. Sójové rezance (6) na Tandori Masala

2. Trojfazuľový chilli prívarok

3. Pečený plnený kelový list (cícer, ryža natural, zelenina, cibuľa, petržlenová vňať)


OBILNINOVÁ ZLOŽKA / PRÍLOHY / ZEMIAKY:

1. Varená ryža natural 2. Ovsené guľky s vlčkami a sézamom

3. Zemiaky


ZELENINOVÁ ZLOŽKA / OMÁČKY / PRÍVARKY:

1. Kelová šťava na mletej červenej paprike

2. Cicerový Hummus

3. Restovaná zelenina PANVIČKA

4. Restovaná mrkva vo woku


HOTOVÉ JEDLO: (do vypredania)

1. Maďarský guláš s Robi mäsom (1), Špaldová knedľa (1)


DOPLNKOVÉ JEDLO FIT FRIT:

1. Karfiol vysmažený v Hraške 2. Tempeh natural (6) vysmažený v Hraške

ŠALÁTY:                                                   

- Podľa dennej ponuky


DRESSINGY / NÁLEVY / NÁTIERKY:

- Podľa dennej ponuky                                


ŠTVRTOK 4. 2. 2016


POLIEVKA:

1. Fazuľová biela s kalerábovými kockami, sójovou smotanou (6) a Tamari (6)


BIELKOVINOVÁ ZLOŽKA:

1. Sójové kocky na mletej červenej paprike a Tamari (6)

2. Tofu (6) marinované (Tamari (6), cesnak, rasca, olej, pivo Plzeň 12 st. (1))

3. Fazuľová fašírka zapečená v kukuričnej strúhanke


OBILNINOVÁ ZLOŽKA / PRÍLOHY / ZEMIAKY:

1. varená ryža natural 2. Ryžové rezance zapečené s Hraškou a Tamari (6)

3. zemiaky 4. Varené semolínové Pene (1)

 

ZELENINOVÁ ZLOŽKA / OMÁČKY / PRÍVARKY:

1. Varená biela bobica na curry

2. Soté s brokolicou mrkvou a petržlenom

3. Restovaná zelenina PANVIČKA

4. Restovaná mrkva vo woku


HOTOVÉ JEDLO: (do vypredania)

1. Karfiolová fašírka zapečená v kukuričnej strúhanke, pšenová kaša, obloha

2. Špaldové palacinky (1) s tvarohom (7) a čokoládovým pudingom


DOPLNKOVÉ JEDLO FIT FRIT:

1. Tofu (6) sendvič so sušenou paradajkou vysmažený v Hraške

2. Špaldové palacinky (1) s tvarohom (7) a čokoládovým pudingom

ŠALÁTY:

- Podľa dennej ponuky


DRESSINGY / NÁLEVY / NÁTIERKY:

- Podľa dennej ponuky

 

PIATOK 5. 2. 2016


POLIEVKA:

1. Zeleninová s fazuľou Azuki a Tamari (6)


BIELKOVINOVÁ ZLOŽKA:

1. Faširka z čiernej fazule a zeleniny

2. Tempeh natural (6) zapečený v kukuričnej strúhanke 

3. Paradajka plnená s Tatárskou zmesou (1)


OBILNINOVÁ ZLOŽKA / PRÍLOHY / ZEMIAKY:

1. Varená ryža natural 3. Ryžové rezance zapečené s Hraškou a Tamari (6)  

2. Zemiaky

ZELENINOVÁ ZLOŽKA / OMÁČKY / PRÍVARKY:

1. Dusená zelenina s Judášovým uchom a Tamari (6)

2. Dusený hrášok s mrkvou a petržlenom

3. Restovaná zelenina PANVIČKA

4. Restovaná mrkva vo woku


 HOTOVÉ JEDLO: (do vypredania)

1. Guláš z tmavej bobice, Robi kociek (1) a zeleniny, placky z ovsených vločiek (1)

2. Rybie filé (4) zapečené v trojobale (1,3,7), pečené zemiaky


DOPLNKOVÉ JEDLO FIT FRIT:

1. Kráľovska tekvica vysmažená v Hraške  

2. Sójové plátky (6) vysmažené v cestíčku s jablkami (1,3,7)

ŠALÁTY:

- Podľa dennej ponuky


DRESSINGY / NÁLEVY / NÁTIERKY:

- Podľa dennej ponuky


ALERGÉNY:
 1 - obilniny obsahujúce lepok, 2 - kôrovce, 3 - vajcia, 4 - ryby, 5 - arašidy, 6 - sója,
7 - mlieko, 8 - orechy, 9 - zeler, 10 - horčica, 11 - sézam, 12 - oxid siričitý, 13 - bôb, 
14 – mäkkýše

 


0903/230 227, 0917/645089, Táto adresa je chránená proti spamovaniu, pre jej zobrazenie potrebujete mať Java scripty povolené , www.dobrastrava.sk,
www.facebook.com/ZdravickoEvera

 
Najčítanejšie
Najnovšie články
Advertisement
 
 
Webmaster CB soft. s.r.o., Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd.Mambo is  Software released under the GNU/GPL License.